Количка

0 артикула

Категории

ВАЖНО!!!

Уважаеми клиенти, поради много големия брой поръчки, които обработваме в момента, са възможни закъснения с изпращането на поръчките, както и случаи на неактуални наличности на сайта ни. Нашите телефонни оператори ще Ви дадат максимално точна информация за статуса на поръчката Ви. Благодарим за разбирането!

Начало Статии

Статии

Нова колекция Есен/Зима'20

Новите модели от колекция Есен/Зима'20 са вече в PUNTO и те очакват!

Прочети още →

"Първият ми чифт Birkenstock" - Denina Martin

Birkenstock е летния musthave и Denina Martin се увери в това.

Прочети още →

"Обичам дългите летни разходки в София"

Denina Martin ни сподели как обича да прекарва някои от горещите дни в София.

Прочети още →

Denina Martin: „Мога да ходя километри с Donna Italiana”

Denina Martin: „Мога да ходя километри с Donna Italiana” сподели тя, както и очарованието си от стилния дизайн на моделите от новата ни лятна колекция на ток.

Прочети още →

GEOX

Geox водеща марка на международните пазари. Успехът на Geox се дължи на постоянното фокусиране въху прилагането на иновативни решения и технология за продукта, който гарантира непропускливост и дишане.

Прочети още →

ROBERTO CAVALLI SPORT

Roberto Cavalli Sport е спортната модна линия на италианския дизайнер Роберто Кавали. Типичните за марката Roberto Cavalli златисти метални детайли, шарките и енергични цветове са заложени и в обувките от спортната линия, така, че да доставят самочувствие на техните притежатели. На равно с това колекциите на Roberto Cavalli Sport следват най-новите фешън трендове за спортен и ежедневен аутфит, в съчетание с най-добрите технологии за изработка и качествени материали.

Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»

Откъде научихте за punto.bg

НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ