Абонирайте се за PUNTO бюлетин и получавайте информация и специални отстъпки!

Количка
0 артикула

Категории

Намери продукти по

МАРКА

ЦВЯТ ОСНОВЕН

 • БЕЖОВ
 • БОРДО
 • БРОНЗОВ
 • БЯЛ
 • ЖЪЛТ
 • ЗЕЛЕН
 • ЗЛАТИСТ
 • КАФЯВ
 • ЛИЛАВ
 • МНОГОЦВЕТЕН
 • ОРАНЖЕВ
 • РОЗОВ
 • СИВ
 • СИН
 • СРЕБРИСТ
 • ЧЕРВЕН
 • ЧЕРЕН

МАТЕРИАЛ ОСНОВЕН

ЦЕНА

79лв. - 349лв.

Размер

Откъде научихте за punto.bg
Начало Марки

GEOX

Филтри
GEOX

GEOX

202

продукти

Продукти

Страница 1 от 7
«1 2 3 4 5 6 7»
GEOX

GEOX

НАМЕРЕТЕ ВАШИТЕ ОБУВКИ GEOX ТУК

Несъмнено обувките с марка GEOX са едни от най-предпочитаните и търсените обувки на световния пазар. За съвсем кратко време GEOX се превръща във водещ бранд, предпочитан от стотици хиляди хора по света. Удобство, здравина и уникална технология се обединяват, правейки обувките GEOX световен лидер на пазара. В България днес понякога е изключително трудно да намериш точно онези марки, които искаш. А всички ценители на комфорта във всяка ситуация знаят, че GEOX дава именно това. Ето защо ние от магазин Punto сме подбрали за вас страхотна колекция от обувки на марката GEOX, сред които да изберете точно онези, които най-добре подхождат на вашия стил и на вашата индивидуалност. Не подценявайте възможността да се сдобиете със страхотни обувки, независимо дали търсите ново попълнение за специален повод, или искате да внесете допълнителен комфорт във вашето ежедневие. Ако GEOX е точната марка за вас, то тук в магазин Punto ще откриете точно онова, което търсите.

Както вече споменахме, комфортът и удобството са водещи в обувките от марката GEOX. За това свидетелства още самото им създаване. Ние от магазин Punto държим нашите клиенти да бъдат информирани и запознати с онова, което купуват, защото вярваме, че обоснованият избор е равен на доволни клиенти. Ето защо решихме да ви запознаем по-детайлно с марката GEOX, като започнем от нейната история. Приятно четене.

GEOX 1
GEOX - цена

 

Историята на обувките GEOX

Историята на марката GEOX е изключително интересна и вълнуваща. Както всички гениални идеи, и тази за GEOX се зародила напълно случайно и спонтанно. GEOX се заражда преди около 25 години, когато основателят Марио Морети Полегато се прибирал един ден под особено горещото невадско слънце, краката му били горещи, а обувките – неудобни.

В момент на отчаяние и неудобство той се доверил на своята изобретателност, като решил да използва своя швейцарски нож и да нареже малки прорези в подметките на обувките си. Тази негова спонтанност веднага му носи облекчение. А по-късно благодарение на марката GEOX това облекчение изпитват милиони по целия свят. Началото на историята на GEOX е всъщност една добра идея, дошла точно навреме.

Идеята на марката GEOX

След завръщането си в родината на Италия, Полегато веднага започва работа по малка компания за обувки, собственост на семейството му. Там Полегато разработва новата си технология, характерна и до ден днешен за марката GEOX – гумена подметка, която има уникална мембрана, способна да позволява преминаването на водни пари, но не I преминаването на вода. Една уж проста идея, заложена в марката GEOX, която обаче се превръща в световен хит и безпрецеденен избор на толкова много хора. Марио Полегато незабавно патентова тази нова технология. Първоначално големите производители на обувки са били незаинтересовани от използването на новата технология, залегнала в обувките от марката GEOX. Затова нейният родоначалник решава да произвежда обувките си самостоятелно и създава компанията GEOX.

Името на компанията GEOX

Не по-малко интересно е и измислянето на името на марката GEOX. То е внимателно подбрано и съчетава в себе си иновативност и подход, характерни за идеята на бранда. Със сигурност измислянето на подобно име е знаково, тъй като налагането на GEOX е безпрецедентно бързо. Уж лесно замислената формула е запомняща се и уникална по рода си. Думата GEOX е съставане от две основни части - Geo, означаващо „Земя“ и 'x', имитиращ, от една страна, начинът на създаване, а от друга – даващ перспективата на науката и иновациите, които компанията дава като заявка за бързо и мощно развитие. Така GEOX се отвърждава като име, познато на всички ни днес.

GEOX 2
GEOX от PUNTO

 

Развитието на GEOX

Първоначално само като страничен проект Полегато наел петима души от местното си село Биадене ди Монтебелуна, всички от които били непознати за него, млади и до голяма степен неопитни да работят по посока създаване на обувките GEOX. Tова било само началото, тъй като само 17 години по-късно GEOX наема над 30 000 души в целия свят. Днес GEOX оперира с над 1300 магазина в световен мащаб, а същите пет души, които били наети първоначално, все още работят за компанията.

Създавайки първата дишаща обувка, Полегато не само дава идея на GEOX, а и прави възможно утвърждаването на марката на пазара. За съвсем кратко време патентът се разширява, за да включва обувки за мъже, жени и деца.

Иновациите на марката GEOX

Едно от най-характерните за марката GEOX неща, е непрекъснатото инвестиране в нови иновации и подобрения относно произвежданите и предлаганите модели. Тъй като компанията GEOX е основана именно благодарение на една иновация, компанията е решила да поддържа идеята за непрекъснато развиване и подобряване. Ето защо 2% от годишните приходи на GEOX биват влагани в намирането на нови решения и в търсенето на по-нови и успешни подходи с цел повече комфорт, здравина и предоставяне на най-добрите продукти на  клиентите, доверяващи се на марката GEOX.

GEOX 3
GEOX - марки

 

Магазин Punto познава своите клиенти

Ние от магазин Punto подобно Марио Полегато вярваме, че клиентите ни заслужават най-доброто, затова се стремим да им предоставим най-качествените стоки на изключително добри цени. Марката GEOX е слабо застъпена на българския пазар, но ние отлично знаем, че това са обувки, които определено трябва да притежавате. Затова ние сме подбрали за вас богата колекция от обувки на марката GEOX. Ако търсите елегантна обувка за специален повод, то разгледайте нашите предложения. Ако имате нужда от удобна обувка за офиса, то при нас ще откриете най-добрите оферти. А може би искате нещо комфортно или спортно, което да направи ежедневието ви по-леко и приятно? Е, попаднали сте на правилното място. За ваше улеснение ние от магазин Punto предлагаме голямо разнообразие от обувки на световно известната марка GEOX, сред които да изберете точно онези, които най-добре ви подхождат и отговарят на вашите критерии и изисквания.

Всеки човек избира обувките и облеклото си според собствените си усещания за стил, елегантност, според вкуса и характера си. Несъмнено вие трябва да направите вашия избор за подходящи обувки, залагайки на себе си. GEOX предлага разнообразни варианти на стилни, здрави, сигурни и несъмнено удобни обувки, които да паснат на всеки вкус. Ние от магазин Punto предлагаме на своите клиенти възможността да се сдобият с най-качествените обувки на марката GEOX. Възползвайте се още сега и разгледайте нашите колекции. Магазин Punto e насреща да ви съдейства по всяко време и да се превърне във ваш сигурен и доверен партньор. Направете своя избор още сега и се сдобийте с точните за вас обувки на световно известната марка GEOX.

 

Историята на обувките GEOX
Идеята на марката GEOX
Името на компанията GEOX
Развитието на GEOX
Иновациите на марката GEOX
Магазин Punto познава своите клиенти

Geox 10
Geox - Разгледайте при нас!
Geox 35
Geox 25 - Разгледайте при нас!
Виж още Скрий

202

продукти